Mijn naam is Carine Manders (1978) en ik woon samen met mijn partner en twee kinderen in Zwolle.


Op het gebied van beweging en therapie heb ik diverse opleidingen genoten, waaronder de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (Tilburg, 2000) en vervolgens de opleiding Psychomotorische Therapie & Bewegingsagogie (Zwolle, 2002). In 2010 heb ik de Masteropleiding Psychomotorische Therapie afgerond. Nog steeds volg ik regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.


Inmiddels ben ik zo’n 20 jaar werkzaam als therapeute binnen de Geestelijke Gezondheidszorg en geef ik behandelingen aan adolescenten en volwassenen, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast bied ik psychomotorische therapie en training vanuit mijn praktijk Aan den Lijve in Zwolle. Tevens ben ik als docent een aantal jaar verbonden geweest aan Hogeschool Windesheim (opleiding voor PMT).


Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Therapie (NVPMT) en de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Daarnaast opgenomen in het Register Vaktherapie, een kwaliteitsregister opgesteld door de beroepsgroep.


Het is mijn passie om mensen weer in beweging te brengen, zowel letterlijk als figuurlijk. Hierbij vind ik het fijn en belangrijk om vanuit rust, aandacht en wederzijds respect een samenwerking aan te gaan. Wees welkom!